perjantai 16. elokuuta 2013

Muotia merellä - terveisiä Perämereltä

Mitä muuta voi meribiologi tehdä, kun luontoäidin tuulikone puhaltaa 17 m/s pohjoisesta laituri-catwalkin päässä, kuin järjestää muotinäytöksen! Tänä vuonna muotikatalogi keskittyy enemmän asusteisiin ja accessoreihin. Tsekkaa kauden tyylit!

Muodin huipulla!

Kesän ehdoton hitti! Meribiologipiirissä kadehditut vauhtiraidalliset ja ysärihenkiset pitkikset tekevät taas tuloaan! Niihin voi helposti yhdistellä eri värejä, kuten kroksit ja niihin yhteensopivan SART-hätämajakan.

Sukeltajan ehdoton asuste, joka auttaa ystävää hädässä.

Uuden veneemme Incan rakenteisiin kuuluu ”yhden miehen yksiö”. Siellä voi esimerkiksi ottaa päikkärit, ja se soveltuu myös tavaroiden säilytyspaikaksi.

Trendikkäät tekniset alusasut piristävät meribiologin arkea ja pitävät meribiologin kuivana. Värien kanssa voi leikitellä mm. vetämällä jalkaan mummon neulomat villasukat. Esillä myös meribiologin paras kaveri: useilla eri ominaisuuksilla saatavilla oleva eväspussukka!

Sinkkunaisen ehdoton asuste merellä on tänä kesänä pelastusrengas. Kun puet yllesi pelastusrengas-asusteen, vetoat miesten ritarillisiin piirteisiin…


Mr. Ponar 2013

”Höyhenenkevyt” näytteenotin on kesän suosikkituote. Sen käyttö on johtanut kilpailuun tiimiläisten keskuudessa…”kuka pääsee tällä kertaa kiskomaan Ponaria 25 metrin syvyydestä”.

Busterin monikäyttöiset pullotelineet soveltuvat arvokkaiden tavaroiden kuljettamiseen. Tytöt kauden alus- ja välikerrastojen suosikkiväreissä. Huomaa Niinan lämpimät, merinovillaiset aluskalsarit, jotka kuivuvat nopeasti.

Parhaat päivänsä nähneeseen pelastautumispukuun voi yhdistellä huolettomasti mustan, rennon pipon. Asun viimeistelee näytteenottopiireissä tutuksi tullut ETAX-kanisteri.

Lämpöä pelastautumispuvun alle saa mustasta toppahaalarista, joka on aina in. Hanskoja voi käyttää sekä veneessä että pinnan alla. Kottikärryt helpottavat huomattavasti esimerkiksi sukelluskamojen roudaamista veneeseen.

Kesän kuumin työasu!

Muotikuvausten lisäksi järjestimme spektaakkelimaisen muotishown Selkä-Sarven laituri-catwalkilla. Teemana oli meribiologin päivä: kuinka aamulla harjataan hampaat pyjamassa; sitten kun lähdetään hommiin, pukeudutaan kerros kerrokselta tilanteeseen sopivasti ja illalla saunotaan.

Malliston on koonnut ja fashion shown toteuttanut Metsähallituksen Perämeren meribiologitiimi 2013


Huomasitko muuten, kuinka monessa kuvassa oli Johannan punaiset kroksit? Ne ovat saavuttaneet huiman suosion tiimin keskuudessa ja kesän myötä voidaankin todeta, että ne käyvät tilanteeseen kuin tilanteeseen kenen tahansa jalassa…

P.S. Mikäli Selkä-Sarvessa iltaa viettäneet veneilijät ihmettelivät meidän touhuja, tässä siihen selitys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti