perjantai 15. heinäkuuta 2011

Napatanssia esimiehelle

Minua ei ole koskaan ennen herättänyt kuusihenkinen napatanssijaryhmä suomireggaen soidessa. Tänä aamuna niin tapahtui kello 6.50. Vietettiin viimeistä viikkoa Krunneilla ja samaan aikaan sattui osumaan myös Oulun yliopiston ja Merimuseon kanssa yhteistyössä järjestetty kurssi, jossa tutustuttiin Perämereen tutkimuskohteena, lähinnä biologiselta ja kulttuuriperintökantilta. Minä pidin luentoni tähän mennessä upeimmassa luentosalissa, jossa olen koskaan puhunut: 1800-luvun lopulla rakennetun puupookin välikerroksessa, jossa oli sahanpuru- ja kivilattialle asetettu lankkuja penkeiksi, viety valkokangas ja videotykki ja jossa valo siivilöityi yläkerran parista pienestä ikkunasta. Mahtava paikka!
Mustalaisleiri

Tiistaina minun tiimini esitteli vedenalaista inventointia sukelluksella. Opiskelijat seurasivat esitystä Pauhan kannelta vedenalaisen live-videokameran välityksellä. Hyvin onnistui!

Markku ja Niina keräävät metsämansikoita jälkiruokakakkuun.
Muuten olikin sitten tuulista. Yksi ikkuna tuli sisään, katto vuoti, meripelastusseura ei päässyt aallokon vuoksi hakemaan kurssilaisia ajoissa ja niin 12 kurssilaista jumittui saarelle vielä yhdeksi ylimääräiseksi yöksi. Minä loihdin meidän Krunnien jäähyväispäivällisestä (pestogrillattua lammasta, gorgonzola-risottoa, punaviinikastiketta ja tapassalaattia, punaviiniä ja kuohuviiniä) buffet-pöydän 17 hengelle. Hyvin näytti maistuvan opiskelijoille. Mukava iltahan se oli vaikka aika erilainen kuin mitä oli suunniteltu viimeiselle Krunnien illalle. Tiimi innostui vielä yötä myöten järjestämään tanssit pookissa ja valvomaan koko yön. Siksi herätyskin tapahtui suomi-reggaen myötävaikutuksella ja napatanssin muodossa. Aika mukava tapa herätä.

Nyt on sitten kimpsut ja kampsut kerätty ja siirrelty maitokärryillä, kantamalla, kottikärryillä, veneellä ja autolla Ouluun ja maanantaina vielä Hailuotoon.

Näin hoituvat tiskit Krunnien tyyliin kello 7.00 valvotun yön jälkeen!
Nyt viikonlopunviettoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti