maanantai 4. elokuuta 2014

Pookitanssit!


Kesäkauden ns. puolikas virkistyspäivä osui viime viikon tiistaille. Tavoitteena oli pitää perinteikkäät lavatanssit Ulkokrunnin saaren kauniissa puupookissa.

Ulkokrunnin puupooki on 140 vuotta vanha

Emme kuitenkaan saaneet pookia käyttöömme. Tämä sai meidät järkyttävän pettyneiksi, mutta jos meribiologit eivät muuta ole, niin mukautuvia ainakin! Päätimme siis järjestää tanssit pihalla luotsitalon edessä.

Tanssin lisäksi oli tarjolla muutakin viihdykettä


Aloitimme päivän aikaisin ja teimme hurjasti töitä, jotta saisimme anteeksi aikaisen lopetuksen ja mahdollisen myöhäisen aloituksen seuraavana päivänä. Työt menivät kuitenkin vain tansseja odottaessa. Menimme siis aikaisin töiden jälkeen saunaan, että kaikki olisivat suihkun raikkaina valmiina laittamaan tanssijalan liikkeelle.

Joelin ja Niinan intohimoinen/hämmentynyt taidonnäyte


”Pooki”tanssit ovat tietysti perinteikäs ja arvollinen tapahtuma, joten kaikki panivat parastaan myös ulkonäköpuolella. Tai mitäs sitä tässä tiimissä ihmiset yrittävät; täydellistä on vaikea parantaa! Kukkamekot ja kauluspaidat kuuluivat pukukoodiin, ja tytöt laittoivat hiukset hienoiksi ja kukkia koristeeksi.





Tytöt laittoivat hiukset näteiksi

Saunan jälkeen nautimme Essin jumalaisen parsa-tryffelirisoton ja taivaallisen mansikkasalaatin. Tämän jälkeen siirryimme pihan pöydän ääreen, jossa kaiutin jo odottikin, kera soittolistan täynnä valssia, tangoa, ja muita tanssimusiikin klassikoita. Väliin osui salsaa, rokkia ja muita erikoisempia valintoja.


Herkkuja on siinä monenlaista!



Tanssi luonnistui kaikilta loistavasti, varsinkin teeveestäkin tutun, raikastavan kossu-campari-tuoremehuboolin avittamana. Tunnelma oli korkealla ja ulkonahan tanssittiin, joten voitte kuvitella miten korkealla! Ilman kylmetessä siirryimme sisälle jatkoille, jossa juhliminen jatkui yömyöhään asti.





Seuraavana aamuna heräsimme hieman normaalia myöhemmin, mutta kuitenkin hyvissä ja energisissä fiiliksissä. Lähdimme töihin virkistyneinä ja tanssilihakset kipeinä. Uskomattoman mahtava ilta oli ja itse tulen haikein mielin muistelemaan tätäkin tapahtumaa. Mahtava tiimi ja mahtava kesä!

Myös Lasse ja Manu sukelsivat Perämeren meritiimin syövereihin

Humppaa tai kuole!

-WN, viihdetoimittaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti