perjantai 7. helmikuuta 2014

Mitä tästä taas opimme? - terveisiä Perämereltä

Istun Helsinki-Vantaan Hiltonin sviitissä kylpytakissa. Tulin juuri saunasta. Olo on raukea ja hyvä ja huomenna alkaa kesäloma!
Eilen ja tänään istuin Metsähallituksen viestintäpäivillä ja vietin esilomaa. Vaikka tapahtuma oli täyttä työtä, minusta se tuntui jo kuin lomalta. Pehmeä lasku töistä huomiselle Borneonlennolle.


Metsähallituksen viestintäosasto on kutsunut meidät työstämme meuhkaajat eli viestijät Helsinkiin oppimaan lisää viestinnästä ja jakamaan onnistumisia jo parina peräkkäisenä vuotena. Ratsastimme viestinnän viimeisimmällä aallonharjalla ja kuuntelimme uusimpia tuulia sosiaalisen median eli somen ja muun viestinnän saralta. Mehän teemme luonnonsuojelutyötä ja hoidamme upeinta luontoamme ja kansallispuistoja kansalaisten verovaroilla joten vähintä mitä voimme tehdä, on kertoa siitä, mitä kentällä tapahtuu. Mihin sinun markkasi menee.
Minun päivitykseni Perämeren kansallispuiston Facebook-sivulle:


Hyvää:


- usein
- kuvia
- säännöllisesti
- tarkistan, onko kommentteja tullut ja reagoin niihin


Huonoa


- tiedotusmaista
- en osallista - ihmiset haluavat kuulemma osallistua. Tiesinhän minä sen, en vain jostain syystä ole reagoinut. Hyvä että joku sanoi tämänkin ääneen.
Blogit ovat liian pitkiä ja tällä kertaa tässä ei edes ole kuvaa, koska en osaa liittää upeaa sviitin saunasta ottamaani räpsäisyä iPhonella blogiin. Facebook-käyttäytymistäni yritän parantaa entisestään. Paljon muutakin uutta tietysti tuli ja samalla uusi, energisöitynyt ja innostunut tunne meriluonnonsuojelun viestinnän suhteen. Kiitoksia valtavasti Tikkurilan Viestintäosaston loistaville Viestintäpäiville!
Mitä muuta opin tänään? Aina kannattaa luottaa siihen, että palvelutahtoa löytyy. Varasin Hiltonista huoneen jo pari kuukautta sitten koska halusin viettää ensimmäisen lomaillan käymällä kuntosalilla ja saunassa, syömässä hyvin ja rentoutumalla ennen huomista lentoa. Vastaanottotiskille päästyäni kuulin kauhukseni, että miesten sauna on rikki, joten miehet on ohjattu naisten saunaan. Saunovia naisia taas ei ollut kuin minä. Vastaanottotiskin tyttö lupasi yrittää järjestää minulle saunan. Pääsin hädin tuskin huoneeseen kun puhelin soi, ja respan tyttö ilmoitti, että ykköskerroksen saunallinen sviitti on varattu käyttööni kello 17 lähtien. Privaatisti.
Mitä luksusta! Tämä meribiologi on kesälomansa ansainnut!


Essi Keskinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti