perjantai 1. huhtikuuta 2016

Jotain uutta, jotain vanhaa

Darwinissa on ilta, lämpötila on 31 astetta ja ilmankosteus 81 %. Saan tekstiviestin töistä: "Perämeren meritiimissä on kesällä harjoittelijan lisäksi Linda ja Lari".

The Usual Suspects. Lari tuli töihin muistaakseni 2011, Linda harjoittelijaksi muistaakseni 2012, ja molemmat ovat olleet joko minun tai kollegani tiimissä joka kesä sen jälkeen.

Tänä vuonna budjettiani pienennettiin viimekesäisestä noin puolella, viimekesäistä pienennettiin edelliskesäisestä noin kolmanneksella. On siis ihme että enää saan venettä veteen. Mutta henkilöstön pätevyydestä ei ainakaan tarvitse tinkiä. Mukaan mahtuu hyvin yksi uusi työharjoittelija ja jokunen vapaaehtoinen, kun tiimin perustan ammattilaisuus on betoniin valettu.

Lomaa Australiassa kestää enää pari viikkoa ja siitä puolet vietän sukeltamalla Suurella Valliriutalla. On mukava ajatella työasioita sen verran lomallakin, että tietää kaiken olevan kunnossa kesää varten. Tiimi on hyvä ja kokenut, kollegat ovat ystävällisesti huolehtineet kaikesta juoksevasta loman aikana ja kesän suunnittelukokous osunee reilun viikon päähän töihinpaluusta.

Lomasta on hienoa ja rentouttavaa nauttia kun tietää voivansa palata jollain tavalla kasassa olevaan työpisteeseen eikä huomata pudonneensa täysin kelkasta loman aikana.

Kiitos uus-vanhalle tulevan kesän tiimille että saan tuntea olevani varmalla pohjalla kesän suhteen myös lomalla!

Essi Keskinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti