perjantai 18. joulukuuta 2015

Kaikki järjestyksessä!


Nyt on kaikki kunnossa ja järjestyksessä! Varaston lattialta tavarapinon alta löytyi matot ja monta  neliötä tilaa! 

Keskiviikkoaamuna Perämeren meritiimin varasto ei näyttänyt tältä. Kaikki tavarat olivat keskellä lattiaa erilaisissa pinoissa. Kaikilta muilta oli jo syyskuussa päättynyt työsopimus ja minä kannoin peräkärryllisen tavaraa varastoon koska kärry piti saada tyhjäksi mutta siihen homma sitten jäikin.

Suvi tunnusti tykkäävänsä Ikean huonekalujen kokoamisesta. Miten siitä voi tykätä?! Epämääräiset Google-translatorin tekemät käännökset jostain bangladeshilaisesta kielestä, väärä määrä ruuveja ja siipimuttereita ja valmiiksi kireä ja kärsimätön asenne, nämä on ne perinteiset eväät kun lähdetään tähän hommaan. Tästä tuli kuitenkin hieno kuivausteline.
Pesimme Suvin kanssa kaikki sukellushaalarit, kävimme läpi epämääräiset laatikot, joihin oli kertynyt vääriä tavaroita ja nimesimme kaikki käytössä kuluneet "Oulu MH/Essi" -esineet uudelleen. Huolsimme leikkuulaudat eli sukelluskirjoitusalustat, teroitimme kynät ja heitimme pois rikkoutuneet tavarat jotka on säästetty "jos niitä vaikka joskus tarvitsee".

Nyt tuntuu, että kesän maastokausi on saatu kunnialla päätökseen. Kaikki on paikoillaan ja järjestyksessä ja tänään alkaa kolmen viikon joululoma. Kesän datat on analysoitu ja lähetetty eteenpäin, osa tammikuun töistä on jo tehty ja kesän työtodistukset kirjoitettu. Tämä on sitä kun asiat vain loksahtelevat kohdalleen. Tuntuu hyvältä sulkea tämän työvuoden kalenteri. Asioita tuli tehtyä paljon ja hyvin, mistään ei jäänyt jossittelumielialaa.

Oikein Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2016 kaikille!

Essi Keskinen

Pyykkiteline ei vetänyt kaikkea...

...vaikka monta haalaria siihen mahtuikin.

Varaston vessa on kieltämättä muussakin kuin vain helpotuskäytössä. Enempää tavaraa sinne ei mahtuisikaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti