sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Pullopostia mereltä




Saimme pullopostia Kraasukkaan Krunnien luonnonsuojelualueelle. Se on aina yhtä jännää, vaikka tämä oli jo kolmas kerta. Aiemmat pullopostit saapuivat niinikään Krunneille ja toinen Vaasaan (katso vanhat blogit)

http://www.metsahallitusmerella.blogspot.fi/2010_06_01_archive.html
http://www.metsahallitusmerella.blogspot.fi/2011/08/kuin-rippileirilla-konsanaan.html


Tällä kertaa meille kirjoitti yhdeksänvuotias Victoria Vaasasta. Kirjeessä ei ollut päivämäärää ja se oli hiukan haalistunut, mutta lähetysvuotta ei pysty arvailemaan. 

Kävin Postissa kysymässä, vieläkö heillä on myytävänä niitä muovisia pulloposteja, mutta varaston penkomisen jälkeen ja nettitilausvaraston koluamien päätteeksi pulloja ei enää löytynyt. Olisimme halunneet lähettää Victorialle pullopostia, koska omassa postissaan hän sanoi että toivoisi itsekin saavansa pullopostia.

Yllätyksethän ovat aina kivoja. Siksi odotimme iltaan asti että voimme koko tiimin voimin avata pullopostin. Ja kiva kirjehän sieltä löytyi.

Vaikka en voikaan sanoa että suosittelisin kaikkia heittelemään muovipulloja meren vietäväksi, koska muoviroskaa on jo liikaa, oli pullopostin saaminen silti tosi mieluisa yllätys.

Essi Keskinen



Niina kuvasi Kraasukassa upean hämähäkin pesän, jossa emo suojeli munakoteloaan.

Hylkeen jäänteet Kraasukassa.


Murtovesisieni.


Päivän päätteeksi kaikki varusteet kuivataan.

Krunneilta löytyy hyttysiä.

Välillä välimatkat ovat niin pitkiä että ehtii ottaa pikku nokoset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti