perjantai 1. heinäkuuta 2011

Neljänsadankahdenkymmenenyhden pisteen viikko!

Essi kesälomailee tämän viikon, joten äänessä on taas Annika. Maanantaina Hiluxin keula osoitti jälleen kohti Iin Kestilää kyydissään viisi innokasta työläistä. Maanantaina päästiin lounaan jälkeen kuvaamaan, päätettiin mennä kahdella kolmen hengen porukalla.  Sää oli otollinen vesillä työskentelyyn, oli melko tyyni ja lämmin päivä. Maanantaina pisteitä kuvattiin kaikenkaikkiaan 104 kappaletta. 

Montako hyttystä yhdellä iskulla?

Tiistaina jakauduttiin kolmeen porukkaan ja lähdettiin kaikki aivan eri suuntiin. Meri oli aamulla peilityyni ja häkellyttävän kaunis! Tälläisena kesäpäivänä saa olla niin kiitollinen, ettei tarvitse istua työpäivää toimistossa näytön ääressä. Tyyntä ei tietenkään kestänyt kovin kauaa, mutta sää pysyi kuitenkin sopivana kuvaamiselle. Vastoinkäymisiltä ei tänään kuitenkaan vältytty, sillä Jusku ja Anna ajoivat karikolle, jota ei ollu merkattu karttaan ja siinä rytäkässä saattoi rikkoutua veneen potkuri... Onneksi ei käynyt pahemmin!  

Kivet saavat aikaan ikävännäköistä jälkeä...

Minä pääsin leppoisalle Iijoki-risteilylle Markun kanssa. Jostain kumman syystä pisteemme sijaitsivat pahimmilla virtauspaikoilla, ja kuulimmekin illalla että Iijoessa on juuri tähän aikaan vuodesta virtaus pahimmillaan. Työnteon ohessa bongailtiin lintuja, nähtiin ainakin kotka!  Kuvaa ei tietenkään ehditty ottamaan, mutta komea kotka se oli. Niina ja Manu veneilivät päivän punaisella paholaisella, ja saivat päivän aikana kuvattua huimat yli 130 pistettä!  Päivän kokonaispistesaldo oli 185, aika kiva. Lisää tälläisia päiviä, kiitos! 

Amisparkissa merellä

Keskiviikkona oli jälleen hieno sää, mutta tuulen ennustettiin yltyvän iltaa kohden joten oltiin merellä vain iltapäivään asti. Porukka jakaantui kahtia. Pojat eli Jusku, Manu ja Jorma ajelivat Fasterilla ja Markku, Niina ja minä ajeltiin Busterilla. Päivä sujui jouhevasti aaltojen keinuttaessa ja Markun viihdyttäessä meitä tyttöjä laulamalla vanhoja suomalaisia kansanlauluja... Välillä meno yltyi niin hurjaksi että koko veneen matkustajisto harrasti kuorolaulua. Anna ei tällä kertaa päässyt veneilemään, vaan jäi vapaaehtoisesti saareen tekemään toimistohommia. Iltapäivällä tuuli alkoi nousta, joten palasimme saareen. Pisteitä kertyi kuitenkin päivän aikana yhteensä 132. Iltaohjelmaan kuului mm. kasvien tunnistamista, itikoiden tappamista, halkojen pinoamista ja kertolaskujen laskemista sormilla. Tuli taas todistettua että joka päivä oppii jotain uutta!

Santapankin kasvistoa

Torstaina pakattiin jälleen kimpsut ja kampsut ja painuttiin maihin nauttimaan ihanasta hellesäästä! Jo aamulla tunsi pihalle päästessään että on lämmin päivä tulossa. Kyllä on Essillä ollut lomalla kelit kohdillaan, toivottavasti ensi viikon lomailevalla Juskulla käy yhtä hyvä tuuri.
Mahtava viikko takana, toivotaan että hyvät säät jatkuvat! Viikon kokonaispistesaldo on 421 pistettä on mielestäni hieno saavutus! Toivottavasti määrä ei korvaa laatua... Hyvillä mielin voi siirtyä jälleen viikonlopun viettoon, eli rannalle. Tuntuu hassulta olla veden äärellä sekä töissä että vapaa-ajalla, mutta mitäpä muuta sitä ihminen näin kauniina kesäpäivänä kaipaa?
Uutta viikkoa ja uusia kujeita odotellen,  

Annika

P.S. Essi palaa ensi viikolla kesälaitumilta töihin, pysykää kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti